Restaurant

 

Restaurantul nostru este deschis in interior, in conformitate cu normele impuse, respectam distantarea meselor (2m) si numarul maxim de persoane care pot sta la o masa (6 pers.).

Program restaurant
luni, marti, miercuri, joi 9:00-21:00*; vineri 9:00- 22:00**; sambata: 8:30- 22:00**; duminica 8:30- 21:00*

*ultima comanda la 20:15

**ultima comanda la 21:00

La terase este obligatoriu consumul de pregătire de la bucatarie, nu servim doar bauturi.

Pentru ca oaspetii nostri sa fie conectati cu natura si in anotimpul rece, am pregatit doua igloo-uri incalzite in care pot servi masa intr-o atmosfera de basm.

Bucataria Complexului functioneaza si in sistem take- away!
Tu comanzi ce doresti din meniu, noi pregatim pregatiri delicioase cu atentie si apoi ridici comanda de la poarta Complexului!
Simplu si in siguranta!

Terasele exterioare cu o capacitate de 60 de persoane sunt amplasate la marginea pădurii, oferind o priveliște feerică.

Restaurantul Valea lui Liman oferă turiștilor bucătărie românească, cât și internațională, pentru satisfacția celor mai exigente și rafinate gusturi.

La cerere, Valea lui Liman se poate transforma în locul perfect pentru petreceri private, aniversări, nunți și botezuri, organizate cu stil sub atenta coordonare a unui manager de evenimente.

Important: servim doar în limita capacităților restaurantului, în funcția de evenimente și mesele rezervate. Mancarea este gatita pe loc, proaspata si pregatirea dureaza in functie de inceput anterioare (intre 45 de minute si 120 de minute).

Pentru a evita eventuale neplaceri, va cere sa luati in considerare cele de mai sus! Multumim!

Imagini Restaurant