Hotel & Piscină

Masuri pentru prevenirea imbolnavirii cu Coronavirus:
✔️Toate camerele sunt dezinfectate cu maximă atentie, iar finalul procesului de dezinfectare introducem in camera o lampă cu ultraviolete;
✔️Spatiile comune ale hotelului sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi;
✔️Va punem dispozitiile dezinfectante pentru maini.

Ce trebuie sa aveti in vedere inainte de a rezerva o camera:
❗️In momentul cazarii, receptionerul va va masura temperatura; temperatura maxima admisa este 37.3 grade Celsius si trebuie sa completati declaratia pe propria raspundere;
❗️Este obligatorie purtarea mastii de protectie peste nas si gura in spatiile interioare comune ale hotelului (holuri, grupuri sanitare etc.);
❗️Nu este permis accesul persoanelor care prezinta: probleme respiratorii, tuse, febra sau durere in gat.

Complexul Valea lui Liman dispune de 67 de locuri de cazare în camere duble twin, matrimoniale, triple sau apartamente. La cerere, camerele se pot suplimenta cu paturi pliabile

Camerele sunt dotate cu baie proprie, televizor și minibar. Doar unele camere au balcon.

Pentru cei mici am pregătit două locuri de joacă: unul în interior și unul în exterior, o trambulină și o tiroliană junior.

La cerere, camera se poate suplimenta gratuit cu pat pentru bebele (pana la varsta de 2 ani) in limita disponibilitati!

Sala de relaxare este dotată cu masa de biliard și jocuri: table, carti, remi, etc. (program de funcționare 11: 00- 21:30)

Piscina exterioară a fost renovată în anul 2018. Este format dintr-o piscină cu adâncimea de 150 cm și o piscină pentru copii cu adâncimea de 50 cm.

La fel ca si anul trecut, avand in vedere distantarea impusa de autoritati si normele de siguranta, accesul la piscina este permis doar celor cazati la noi!

Sezlongul este gratuit, in limita disponibilitatii!

Informatii generale:

Camparea cu rulota sau cortul sunt interzise în incinta Complexului. Pentru cazați punem la dispoziție spațiu pentru grătare, pentru vizitatori se percep sau taxă suplimentară.

 

Parcarea autoturismelor se face in spatiul special amenajat in afara complexului, NU este permis accesul in interior cu masina.

Este permis accesul cu animale de companie, gratuit! Trebuie anuntata prezenta acestora.

În spatele Complexului vă așteptă poneii Gigi și Eusebiu, cele două caprițe Suzi și Lumi și iepurașii mult îndrăgiți de copii.

Pentru cazatii hotelului avem trei variante de mic dejun promotionale. Micul dejun se serveste in intervalul 9: 00-10: 30.

Tur virtual corp A:

Tur virtual corp B:

Tur virtual corp C:

Imagini hotel