Organizări Festive

Complexul nostru este pregatit pentru a gazdui evenimentul dumneavoastra!

Organizam petreceri aniversare, mese festive si evenimente.

                  Ofertă  pentru  organizarea  meselor  festive

          Valea lui Liman 2020

MAXIM 50 pers.

 

         MENIU  CLASIC  ( 140 lei/pers.)

1.Gustare rece :

Rol şuncă à la russe                 80 g

Roşii cu pastă de vinete         60 g

Chifteluţe speciale (sau pastramă de pui)3 bucăţi

Aperitiv Doboş                        50 g

Salam uscat (două sortimente)    50 g

Caşcaval  natur                       50 g

Măsline negre                         50 g

Icre aşezate pe pat de salată verde                 25 g

Ardei cu pastă de brânză        35 g

Castravete cu icre de brânză  35 g

 

2.Supă de pui de casă cu tăiţei sau tarhană

 

3.Sărmăluţe bănăţene 4 bucăţi

Mămăliguţă românească 100 g

Costiţă la cuptor  50 g

Smântână 25 g

 

4.Preparat de bază :

  • Friptură de porc împănată la cuptor 120g
  • Şniţel din piept de pui parizian sau umplut cu ciuperci/cu creier/cu legume)80 g 1bucată
  • Cartofi piure cu unt ½  + Legume mexicane   ½ (sau gratinaţi/wedges/pilaf/ciuperci)
  • Salată asortată de sezon (roşii+varză+castraveţi)
  • Paine

5.Desert : Laborator cofetărie cu comanda clientului- necesar cerificat

PRODUSE DE LA BAR :                                                                                                                                                                                                                                           

     Cafea espresso       1/pers

Apă minerală/ plata Dorna 2 L st /4 persoane

Sucuri Gama Coca-Cola  la    2 L  1st/4 persoane

Bere Heineken/ Timisoreana/ Ursus    1sticla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Variante de meniuri- pentru posibile modificari

 

VARIANTA  1

 

1.Salată de crudităţi cu sos remoulade  120 g

 

2.Gustare rece

Rol suncă à la russe                        80 g

Salam uscat Padiş(Sibiu)               50 g

Pastramă de pui                             50 g

Roşii  umplute cu pastă de brânză 80 g

Măsline  negre                               50 g

Ouă umplute cu ficat de gâscă       50 g

 

3.Păstrăv prăjit     (400 g)                 2buc.

Mămăliguţă în straturi (brânză şi jumări)  150 g

    Mujdei de usturoi                            25 g

Lămâie                                             15 g

 

4.Sărmăluţe  Bănăţene    4 buc.      180 g

     Costiţă afumată                              50 g

Smântână                                        30 g

 

5.Mix Grill’:  Rulou piept pui cu ciuperci

Cotlet la grătar       ½

Frigărui de porc asortate   ½

 

Garnitură :   Cartofi cu unt la cuptor    160 g

Salată asortată de sezon   180 g

 

6.Cârnat Cabanos la grătar                200 g

      Sos de hrean                                    50 g

 

  • VARIANTA 2
1.Salată Mexicană    120g

 

2.Gustare rece:

Jambon afumat                                  50 g

Aperitiv Doboş                                  50 g

Roşii cu pastă de vinete                     80 g

Castraveti cu pastă de brânză            80 g

Oua á la russe cu piept de fazan        80 g

Chifteluţe speciale  de vită                  60 g

Măsline negre                                      50 g

Icre de crap pe pat de salată verde      50 g

 

3.Merlucius file cu sos menuière              150 g

Legume înăbuşite                             150 g

 

4.Ciorbă de pui á la grec                           50/300 g

 

5.Sărmăluţe Bănăţene                         4 bucăţi                                                                                                                                                                                                                                                                             Mămăliguţă românească

Varză călită cu costiţă afumată

 

6.Mix Grill :   Şniţel din cotlet de porc umplut cu creier

Muşchi de vită cu piper verde la grătar  ½

Frigărui de pui  ½

Garnitură :     Cartofi umpluţi brânză la cuptor şi iaurt

Salată asortată de sezon

 

7.Pui la cuptor împănat   ½  buc

 

 

VARIANTA  3

 

1.Salată de crudităţi cu ton şi caşcaval     150 g

 

2.GUSTARE RECE :

Cotlet haiducesc                                 60 g

Măsline   negre                                   50 g

Caşcaval cu piper                               50 g

Roşii cu parmezan                             80 g

Chifteluţe speciale  3 bucăţi              60 g

Castraveţi cu icre de brânză              50g

Piept de curcan cu stafide în aspic   80 g

 

3.File de Somon sălbatic parizian cu sos de capere 150 g

 

4.Supă de vită cu Ravioli                         60/300 g

 

5.Sarmaluţe Bănăţene     4 bucăţi           180 g

           Mămăliguţă românească              200 g

 

6.Mix Grill :  Cordon Bleu

Frigărui de vită asortate   ½

Muschi Timişoara        ½

Garnitură:   Legume asortate la cuptor

Ciuperci cu unt la cuptor

Salată asortată de sezon

 

7.Muşchi de porc împănat la cuptor     200 g

Mujdei de usturoi (Sos)                         25 g

 

 

VARIANTA  4

 

1.Salată de crudităţi cu limbă de vită şi iaurt      200 g

 

2.Gustare rece

        Rulouri cu ficăţei de pui în bacon                          60 g

Ciuperci umplute cu creier                                   100 g

Măsline umplute cu gogoşar                                 50 g

Rulouri de şuncă cu hrean                                    50 g

Caşcaval cu piper                                                 50 g

3.Inele de Calamar parizian                                     100 g

      Sos vinegret                                                          50 g

  • Lămâie                        15 g

 

4.Supă de pui cu tăiţei de casă

 

5.Friptură de viţel la cuptor                                      180/60 g

        Cartofi umpluţi cu ciuperci la cuptor                  180 g

        Salată de ardei copţi                                           180 g

 

6.Ciolan de porc rasol cu sos picant mexican                200 g

Salată de salată verde cu porumb şi lămâie        150 g

 

 

 

 

 

 

 

 

Pachet Premium Preţ: 170 lei/ persoană

 

I.Starter rece 400 g

(la alegere 8 specialităţi din cele enunţate mai jos)

Piept de pui învelit în bacon

Icre de crab pe lămâie

Somon fumé cu cremă de brânză pe foietaj

Mosaic din brânzeturi ( şuncă de Praga, telemea de vacă)*

Coşuleţ cu salată de crudităţi

Roşii cu pastă de vinete*

Chifteluţe speciale*

Măsline negre*

Piept de curcan cu stafide în aspic

Jambon afumat*

Castraveţi umpluţi cu icre de brânză*

Caşcaval cu piper*

Ciuperci umplute cu creier

Bruschetă pe pat de roşii, ulei de măsline şi usturoi

Frigărui din legume fresh

Trandafir din salam uscat ( felii de salam aşezate în formă de trandafir)*

Spicy cups cu salată de icre

Crochete Jalapeno

Amusette cu piure de mazăre

Ruladă de pui cu curmale à la Liman

Măsline umplute cu ardei

Rol sunca à la russe

 

  1. Supă de pui cu tăieţei de casă / Ciorbă de pui a la grec/ Ciorbă ardelenească de văcută 200 g

 

 

III. Fel tradiţional:

Sărmăluţe româneşti 4 bucăţi

Mămăliguţă românească 100 g

Costiţă la cuptor & Smântână 25 g

 

  1. Fel principal:

 

Varianta 1:

Friptură de porc împănată la cuptor 120 g

Pulpă de pui marinată la cuptor/ la grătar  100 g

Şniţel din cotlet de porc parizian/ umplut cu ciuperci/ cu creier/ cu legume 80 g

 

Varianta 2:

Cordon Bleu 100 g

Pulpă de pui la cuptor 100 g

Muşchi Timişoara   100 g

 

Varianta 3:

Şnitel din cotlet de porc umplut cu creier 120 g

Piept de pui la grătar 100 g

Frigăruie de porc 80 g

 

 

Garnitură 180 g

(se pot combina până la două sortimente)

Cartofi piure cu unt

Cartofi umpluţi cu brânză şi iaurt la cuptor

Ciuperci cu unt la cuptor

Legume asortate la cuptor

Cartofi aurii cu rozmarin la cuptor

Legume mexicane

 

Salate: 150 g

Salată asortată de sezon

Salată de varză

Salata de murături asortate

 

Produse de la bar:

Cafea espresso                1/persoană

Apă minerală(Dorna/Poiana Negri)                  2,5L st /4 persoane

Sucuri Gama Coca-Cola  la    2 L  1st/4 persoane

Bere Timişoreana/Ursus/Tuborg   1 sticlă

Vin roşu Cabernet Saugvignon       200 ml

Notă: Preţul final al meniului va fi stabilit după alegerea unei variante sau al unei combinaţii între variantele mai sus prezentate

 

 

 

Din partea casei :

Primirea invitaţilor în mod festiv de către personalul Complexului

Loc de joaca pentru copii in interior si exterior

Colt foto traditional

Amenajaea sălii- naproane la alegerea clientului, şervetele, alte accesorii, fete de masa festive din brocard ivy si funde pentru scaune maro sau bordo.

 

La un numar de 50 de persoane vă oferim :

O camera la hotel***

Fântână cu ciocolată belgiana şi frigărui din fructe naturale

Sărăţele

Fructele asortate pentru bufetul de fructe

 

Băuturile  spirtoase  se  pot  aduce  de  către  client!

(ex. Wiskey, coniac, rachie, vin)

PROGRAM EVENIMENT MAXIM ORA 00:00

NU se pot aduce din exterior bere, suc, apa!

 

TORTUL si PRAJITURILE se consuma DOAR daca sunt insotite de CERTIFICAT DE CONFORMITATE de la cofetarie!

 

Ofertă  majorat/ cununie/onomastica 2020

MAXIM 50 pers.

         MENIU  CLASIC  ( 110 lei/pers.)

1.Gustare rece :

Rol şuncă à la russe                 80 g

Roşii cu pastă de vinete         60 g

Chifteluţe speciale (sau pastramă de pui)3 bucăţi

Aperitiv Doboş                        50 g

Salam uscat (două sortimente)    50 g

Caşcaval  natur                       50 g

Măsline negre                         50 g

Icre aşezate pe pat de salată verde                 25 g

Ardei cu pastă de brânză        35 g

Castravete cu icre de brânză  35 g

 

2.Preparat de bază :

  • Friptură de porc împănată la cuptor 120g
  • Şniţel din piept de pui parizian sau umplut cu ciuperci/cu creier/cu legume)80 g 1bucată
  • Cartofi piure cu unt ½  + Legume mexicane   ½ (sau gratinaţi/wedges/pilaf/ciuperci)
  • Salată asortată de sezon (roşii+varză+castraveţi)
  • Paine

 

5.Desert : Laborator cofetărie cu comanda clientului- neceasr certificat

 

 

PRODUSE DE LA BAR :                                                                                                                                                                                                                                           

     Cafea espresso       1/pers

Apă minerală(Dorna/Poiana Negri)   2,5L st /4 persoane

Sucuri Gama Coca-Cola  la    2 L  1st/4 persoane

Bere Timisoreana/Ursus/Tuborg    1sticla

Notă: Preţul final al meniului va fi stabilit după alegerea unei variante sau al unei combinaţii între variantele mai sus prezentate

 

Din partea casei :

Primirea invitaţilor în mod festiv de către personalul Complexului

Amenajaea decorului sălii ‚într-un mod plăcut( naproane la alegerea clientului, şervetele, alte accesorii, fete de masa din brocard ivy si funde pentru scaune maro sau bordo)

 

La un numar de 50 de persoane vă oferim :

O camera gratuita pentru doua persoane

Fântână cu ciocolată belgiana şi frigărui din fructe naturale

Sărăţele

Fructele asortate pentru bufetul de fructe

 

Băuturile  spirtoase  se  pot  aduce  de  către  client!

(ex. Wiskey, coniac, rachie, vin)

NU se pot aduce din exterior bere, suc, apa!

TORTUL si PRAJITURILE se consuma DOAR daca sunt insotite de CERTIFICAT DE CONFORMITATE de la cofetarie! Program eveniment maxim ora 00:00.