
Organizări Festive
Complexul nostru este pregatit pentru a gazdui evenimentul dumneavoastra!
Organizam petreceri aniversare, mese festive si evenimente.
Ofertă pentru organizarea meselor festive
Valea lui Liman 2020
MAXIM 50 pers.
MENIU CLASIC ( 140 lei/pers.)
1.Gustare rece :
Rol şuncă à la russe 80 g
Roşii cu pastă de vinete 60 g
Chifteluţe speciale (sau pastramă de pui)3 bucăţi
Aperitiv Doboş 50 g
Salam uscat (două sortimente) 50 g
Caşcaval natur 50 g
Măsline negre 50 g
Icre aşezate pe pat de salată verde 25 g
Ardei cu pastă de brânză 35 g
Castravete cu icre de brânză 35 g
2.Supă de pui de casă cu tăiţei sau tarhană
3.Sărmăluţe bănăţene 4 bucăţi
Mămăliguţă românească 100 g
Costiţă la cuptor 50 g
Smântână 25 g
4.Preparat de bază :
- Friptură de porc împănată la cuptor 120g
- Şniţel din piept de pui parizian sau umplut cu ciuperci/cu creier/cu legume)80 g 1bucată
- Cartofi piure cu unt ½ + Legume mexicane ½ (sau gratinaţi/wedges/pilaf/ciuperci)
- Salată asortată de sezon (roşii+varză+castraveţi)
- Paine
5.Desert : Laborator cofetărie cu comanda clientului- necesar cerificat
PRODUSE DE LA BAR :
Cafea espresso 1/pers
Apă minerală/ plata Dorna 2 L st /4 persoane
Sucuri Gama Coca-Cola la 2 L 1st/4 persoane
Bere Heineken/ Timisoreana/ Ursus 1sticla
Variante de meniuri- pentru posibile modificari
VARIANTA 1
1.Salată de crudităţi cu sos remoulade 120 g
2.Gustare rece
Rol suncă à la russe 80 g
Salam uscat Padiş(Sibiu) 50 g
Pastramă de pui 50 g
Roşii umplute cu pastă de brânză 80 g
Măsline negre 50 g
Ouă umplute cu ficat de gâscă 50 g
3.Păstrăv prăjit (400 g) 2buc.
Mămăliguţă în straturi (brânză şi jumări) 150 g
Mujdei de usturoi 25 g
Lămâie 15 g
4.Sărmăluţe Bănăţene 4 buc. 180 g
Costiţă afumată 50 g
Smântână 30 g
5.Mix Grill’: Rulou piept pui cu ciuperci
Cotlet la grătar ½
Frigărui de porc asortate ½
Garnitură : Cartofi cu unt la cuptor 160 g
Salată asortată de sezon 180 g
6.Cârnat Cabanos la grătar 200 g
Sos de hrean 50 g
- VARIANTA 2
1.Salată Mexicană 120g
2.Gustare rece:
Jambon afumat 50 g
Aperitiv Doboş 50 g
Roşii cu pastă de vinete 80 g
Castraveti cu pastă de brânză 80 g
Oua á la russe cu piept de fazan 80 g
Chifteluţe speciale de vită 60 g
Măsline negre 50 g
Icre de crap pe pat de salată verde 50 g
3.Merlucius file cu sos menuière 150 g
Legume înăbuşite 150 g
4.Ciorbă de pui á la grec 50/300 g
5.Sărmăluţe Bănăţene 4 bucăţi Mămăliguţă românească
Varză călită cu costiţă afumată
6.Mix Grill : Şniţel din cotlet de porc umplut cu creier
Muşchi de vită cu piper verde la grătar ½
Frigărui de pui ½
Garnitură : Cartofi umpluţi brânză la cuptor şi iaurt
Salată asortată de sezon
7.Pui la cuptor împănat ½ buc
VARIANTA 3
1.Salată de crudităţi cu ton şi caşcaval 150 g
2.GUSTARE RECE :
Cotlet haiducesc 60 g
Măsline negre 50 g
Caşcaval cu piper 50 g
Roşii cu parmezan 80 g
Chifteluţe speciale 3 bucăţi 60 g
Castraveţi cu icre de brânză 50g
Piept de curcan cu stafide în aspic 80 g
3.File de Somon sălbatic parizian cu sos de capere 150 g
4.Supă de vită cu Ravioli 60/300 g
5.Sarmaluţe Bănăţene 4 bucăţi 180 g
Mămăliguţă românească 200 g
6.Mix Grill : Cordon Bleu
Frigărui de vită asortate ½
Muschi Timişoara ½
Garnitură: Legume asortate la cuptor
Ciuperci cu unt la cuptor
Salată asortată de sezon
7.Muşchi de porc împănat la cuptor 200 g
Mujdei de usturoi (Sos) 25 g
VARIANTA 4
1.Salată de crudităţi cu limbă de vită şi iaurt 200 g
2.Gustare rece
Rulouri cu ficăţei de pui în bacon 60 g
Ciuperci umplute cu creier 100 g
Măsline umplute cu gogoşar 50 g
Rulouri de şuncă cu hrean 50 g
Caşcaval cu piper 50 g
3.Inele de Calamar parizian 100 g
Sos vinegret 50 g
- Lămâie 15 g
4.Supă de pui cu tăiţei de casă
5.Friptură de viţel la cuptor 180/60 g
Cartofi umpluţi cu ciuperci la cuptor 180 g
Salată de ardei copţi 180 g
6.Ciolan de porc rasol cu sos picant mexican 200 g
Salată de salată verde cu porumb şi lămâie 150 g
Pachet Premium Preţ: 170 lei/ persoană
I.Starter rece 400 g
(la alegere 8 specialităţi din cele enunţate mai jos)
Piept de pui învelit în bacon
Icre de crab pe lămâie
Somon fumé cu cremă de brânză pe foietaj
Mosaic din brânzeturi ( şuncă de Praga, telemea de vacă)*
Coşuleţ cu salată de crudităţi
Roşii cu pastă de vinete*
Chifteluţe speciale*
Măsline negre*
Piept de curcan cu stafide în aspic
Jambon afumat*
Castraveţi umpluţi cu icre de brânză*
Caşcaval cu piper*
Ciuperci umplute cu creier
Bruschetă pe pat de roşii, ulei de măsline şi usturoi
Frigărui din legume fresh
Trandafir din salam uscat ( felii de salam aşezate în formă de trandafir)*
Spicy cups cu salată de icre
Crochete Jalapeno
Amusette cu piure de mazăre
Ruladă de pui cu curmale à la Liman
Măsline umplute cu ardei
Rol sunca à la russe
- Supă de pui cu tăieţei de casă / Ciorbă de pui a la grec/ Ciorbă ardelenească de văcută 200 g
III. Fel tradiţional:
Sărmăluţe româneşti 4 bucăţi
Mămăliguţă românească 100 g
Costiţă la cuptor & Smântână 25 g
- Fel principal:
Varianta 1:
Friptură de porc împănată la cuptor 120 g
Pulpă de pui marinată la cuptor/ la grătar 100 g
Şniţel din cotlet de porc parizian/ umplut cu ciuperci/ cu creier/ cu legume 80 g
Varianta 2:
Cordon Bleu 100 g
Pulpă de pui la cuptor 100 g
Muşchi Timişoara 100 g
Varianta 3:
Şnitel din cotlet de porc umplut cu creier 120 g
Piept de pui la grătar 100 g
Frigăruie de porc 80 g
Garnitură 180 g
(se pot combina până la două sortimente)
Cartofi piure cu unt
Cartofi umpluţi cu brânză şi iaurt la cuptor
Ciuperci cu unt la cuptor
Legume asortate la cuptor
Cartofi aurii cu rozmarin la cuptor
Legume mexicane
Salate: 150 g
Salată asortată de sezon
Salată de varză
Salata de murături asortate
Produse de la bar:
Cafea espresso 1/persoană
Apă minerală(Dorna/Poiana Negri) 2,5L st /4 persoane
Sucuri Gama Coca-Cola la 2 L 1st/4 persoane
Bere Timişoreana/Ursus/Tuborg 1 sticlă
Vin roşu Cabernet Saugvignon 200 ml
Notă: Preţul final al meniului va fi stabilit după alegerea unei variante sau al unei combinaţii între variantele mai sus prezentate
Din partea casei :
Primirea invitaţilor în mod festiv de către personalul Complexului
Loc de joaca pentru copii in interior si exterior
Colt foto traditional
Amenajaea sălii- naproane la alegerea clientului, şervetele, alte accesorii, fete de masa festive din brocard ivy si funde pentru scaune maro sau bordo.
La un numar de 50 de persoane vă oferim :
O camera la hotel***
Fântână cu ciocolată belgiana şi frigărui din fructe naturale
Sărăţele
Fructele asortate pentru bufetul de fructe
Băuturile spirtoase se pot aduce de către client!
(ex. Wiskey, coniac, rachie, vin)
PROGRAM EVENIMENT MAXIM ORA 00:00
NU se pot aduce din exterior bere, suc, apa!
TORTUL si PRAJITURILE se consuma DOAR daca sunt insotite de CERTIFICAT DE CONFORMITATE de la cofetarie!
Ofertă majorat/ cununie/onomastica 2020
MAXIM 50 pers.
MENIU CLASIC ( 110 lei/pers.)
1.Gustare rece :
Rol şuncă à la russe 80 g
Roşii cu pastă de vinete 60 g
Chifteluţe speciale (sau pastramă de pui)3 bucăţi
Aperitiv Doboş 50 g
Salam uscat (două sortimente) 50 g
Caşcaval natur 50 g
Măsline negre 50 g
Icre aşezate pe pat de salată verde 25 g
Ardei cu pastă de brânză 35 g
Castravete cu icre de brânză 35 g
2.Preparat de bază :
- Friptură de porc împănată la cuptor 120g
- Şniţel din piept de pui parizian sau umplut cu ciuperci/cu creier/cu legume)80 g 1bucată
- Cartofi piure cu unt ½ + Legume mexicane ½ (sau gratinaţi/wedges/pilaf/ciuperci)
- Salată asortată de sezon (roşii+varză+castraveţi)
- Paine
5.Desert : Laborator cofetărie cu comanda clientului- neceasr certificat
PRODUSE DE LA BAR :
Cafea espresso 1/pers
Apă minerală(Dorna/Poiana Negri) 2,5L st /4 persoane
Sucuri Gama Coca-Cola la 2 L 1st/4 persoane
Bere Timisoreana/Ursus/Tuborg 1sticla
Notă: Preţul final al meniului va fi stabilit după alegerea unei variante sau al unei combinaţii între variantele mai sus prezentate
Din partea casei :
Primirea invitaţilor în mod festiv de către personalul Complexului
Amenajaea decorului sălii ‚într-un mod plăcut( naproane la alegerea clientului, şervetele, alte accesorii, fete de masa din brocard ivy si funde pentru scaune maro sau bordo)
La un numar de 50 de persoane vă oferim :
O camera gratuita pentru doua persoane
Fântână cu ciocolată belgiana şi frigărui din fructe naturale
Sărăţele
Fructele asortate pentru bufetul de fructe
Băuturile spirtoase se pot aduce de către client!
(ex. Wiskey, coniac, rachie, vin)
NU se pot aduce din exterior bere, suc, apa!
TORTUL si PRAJITURILE se consuma DOAR daca sunt insotite de CERTIFICAT DE CONFORMITATE de la cofetarie! Program eveniment maxim ora 00:00.