Organizări Festive

Complexul nostru este pregatit pentru a gazdui evenimentul dumneavoastra!

Organizam petreceri aniversare, mese festive si evenimente.

Ofertă pentru organizarea meselor festive
Valea lui Liman 2019

◆ ◆ ◆

MENIU CLASIC 100 lei/pers.

1.Gustare rece:
Rol şuncă à la russe 80 g
Roşii cu pastă de vinete 60 g
Chifteluţe speciale (sau pastramă de pui) 3 bucăţi
Aperitiv Doboş 50 g
Salam uscat (două sortimente) 50 g
Caşcaval natur 50 g
Măsline negre 50 g
Icre aşezate pe pat de salată verde 25 g
Ardei cu pastă de brânză35 g
Castravete cu icre de brânză 35 g

2.Supă de pui de casă cu tăiţei sau tarhană

3.Sărmăluţe bănăţene 4 bucăţi
Mămăliguţă românească 100 g
Costiţă la cuptor 50 g
Smântână 25 g

4.Preparat de bază :
Friptură de porc împănată la cuptor 120g
Şniţel din piept de pui parizian sau umplut cu ciuperci/cu creier/cu legume)80 g 1bucată
Cartofi piure cu unt ½ + Legume mexicane ½ (sau gratinaţi/wedges/pilaf/ciuperci)
– Salată asortată de sezon (roşii+varză+castraveţi)
Paine

5.Desert :
Laborator cofetărie cu comanda clientului

PRODUSE DE LA BAR :
Cafea espresso 1/pers
Apă minerală(Dorna/Poiana Negri) 2,5L st /4 persoane
Sucuri Gama Coca-Cola la 2 L 1st/4 persoane
Bere Timisoreana/Ursus/Tuborg 1sticla

◆ ◆ ◆

MENIU ( 120 lei/pers.)

1.Gustare rece :
Rol şuncă à la russe 80 g
Roşii cu pastă de vinete 60 g
Chifteluţe speciale (sau pastramă de pui)3 bucăţi
Aperitiv Doboş 50 g
Salam uscat (două sortimente) 50 g
Caşcaval natur 50 g
Măsline negre 50 g
Icre aşezate pe pat de salată verde 25 g
Ardei cu pastă de brânză 35 g
Castravete cu icre de brânză 35 g

2.Supă de pui de casă cu tăiţei sau tarhană

3.Sărmăluţe bănăţene 4 bucăţi
Mămăliguţă românească 100 g
Costiţă la cuptor 50 g
Smântână 25 g

4.Preparat de bază :
– Friptură de porc împănată la cuptor 120g
– Pulpă de pui marinată la cuptor (sau la grătar,sau piept de pui) ½
– Şniţel din cotlet de porc parizian(sau umplut cu ciuperci/cu creier/cu legume)80 g 1bucată
– Cartofi piure cu unt ½ + Legume mexicane ½ (sau gratinaţi/wedges/pilaf/ciuperci)
– Salată asortată de sezon (roşii+varză+castraveţi)

5.Desert*
Laborator cofetărie cu comanda clientului

PRODUSE DE LA BAR :
Cafea espresso 1/pers
Apă minerală(Dorna/Poiana Negri) 2,5L st /4 persoane
Sucuri Gama Coca-Cola la 2L 1st/4 persoane
Bere Lux Timisoreana/Ursus/Tuborg 1 sticla
Vin roşu Cabernet Saugvignon 200 ml

Variante de meniu

◆ ◆ ◆

VARIANTA 1

1.Salată de crudităţi cu sos remoulade 120 g

2.Gustare rece
Rol suncă à la russe 80 g
Salam uscat Padiş(Sibiu) 50 g
Pastramă de pui 50 g
Roşii umplute cu pastă de brânză 80 g
Măsline negre 50 g
Ouă umplute cu ficat de gâscă 50 g

3.Păstrăv prăjit (400 g) 2buc.
Mămăliguţă în straturi (brânză şi jumări) 150 g
Mujdei de usturoi 25 g
Lămâie 15 g

4.Sărmăluţe Bănăţene 4 buc. 180 g
Costiţă afumată 50 g
Smântână 30 g

5.Mix Grill:
Rulou piept pui cu ciuperci
Cotlet la grătar ½
Frigărui de porc asortate ½

Garnitură :
Cartofi cu unt la cuptor 160 g
Salată asortată de sezon 180 g

6. Cârnat Cabanos la grătar 200 g
Sos de hrean 50 g

7. Desert:
Salată de fructe cu îngheţată şi pişcot 120 g

PRODUSE DE LA BAR :

Cafea espresso 1/persoană
Apă minerală(Dorna/Poiana Negri) 2,5L st /4 persoane
Sucuri Gama Coca-Cola la 2 L 1st/4 persoane
Bere Lux Timişoreana/Ursus/Tuborg 1 sticlă
Vin roşu Cabernet Saugvignon 200 ml

◆ ◆ ◆

VARIANTA 2

1.Salată Mexicană 120g

2.Gustare rece:
Jambon afumat 50 g
Aperitiv Doboş 50 g
Roşii cu pastă de vinete 80 g
Castraveti cu pastă de brânză 80 g
Oua á la russe cu piept de fazan 80 g
Chifteluţe speciale de vită 60 g
Măsline negre 50 g
Icre de crap pe pat de salată verde 50 g

3.Merlucius file cu sos menuière 150 g
Legume înăbuşite 150 g

4.Ciorbă de pui á la grec 50/300 g

5.Sărmăluţe Bănăţene 4 bucăţi
Mămăliguţă românească
Varză călită cu costiţă afumată

6.Mix Grill :
Şniţel din cotlet de porc umplut cu creier
Muşchi de vită cu piper verde la grătar ½
Frigărui de pui ½

Garnitură :
Cartofi umpluţi brânză la cuptor şi iaurt
Salată asortată de sezon

7.Pui la cuptor împănat ½ buc
Mujdei de usturoi 25 g

8.Desert :
Tort de ciocolată cu coji confiate 200 g

PRODUSE DE LA BAR :

Cafea espresso 1/pers
Apă minerală(Dorna/Poiana Negri) 2,5L st /4 persoane
Sucuri Gama Coca-Cola la 2 L 1st/4 persoane
Bere Lux Timişoreana/Ursus/Tuborg 1 sticlă
Vin roşu Cabernet Saugvignon 200 ml

◆ ◆ ◆

VARIANTA 3

1.Salată de crudităţi cu ton şi caşcaval 150 g

2.GUSTARE RECE :
Cotlet haiducesc 60 g
Măsline negre 50 g
Caşcaval cu piper 50 g
Roşii cu parmezan 80 g
Chifteluţe speciale 3 bucăţi 60 g
Castraveţi cu icre de brânză 50g
Piept de curcan cu stafide în aspic 80 g

3.File de Somon sălbatic parizian cu sos de capere 150 g

4.Supă de vită cu Ravioli 60/300 g

5.Sarmaluţe Bănăţene 4 bucăţi 180 g
Mămăliguţă românească 200 g

6.Mix Grill:
Cordon Bleu
rigărui de vită asortate ½
Muschi Timişoara ½
Garnitură:
Legume asortate la cuptor
Ciuperci cu unt la cuptor
Salată asortată de sezon

7.Muşchi de porc împănat la cuptor 200 g
Mujdei de usturoi (Sos) 25 g

8.Desert:
Tort Diplomat cu fructe 100 g

PRODUSE DE LA BAR :

Cafea espresso 1/pers
Apă minerală(Dorna/Poiana Negri) 2,5L st /4 persoana
Sucuri Gama Coca-Cola la 2 L 1st/4 persoane
Bere Lux Timişoreana/Ursus/Tuborg 1 sticlă
Vin roşu Cabernet Saugvignon 200 ml

◆ ◆ ◆

VARIANTA 4

1.Salată de crudităţi cu limbă de vită şi iaurt 200 g

2.Gustare rece
Rulouri cu ficăţei de pui în bacon 60 g
Ciuperci umplute cu creier 100 g
Măsline umplute cu gogoşar 50 g
Rulouri de şuncă cu hrean 50 g
Caşcaval cu piper 50 g
3.Inele de Calamar parizian 100 g
Sos vinegret 50 g
Lămâie 15 g

4.Supă de pui cu tăiţei de casă

5.Friptură de viţel la cuptor 180/60 g
Cartofi umpluţi cu ciuperci la cuptor 180 g
alată de ardei copţi 180 g

6.Ciolan de porc rasol cu sos picant mexican 200 g
Salată de salată verde cu porumb şi lămâie 150 g

7.Desert:
Mousse de ciocolata asezonat cu inghetata de vanilie si fructe de padure 100g

PRODUSE DE LA BAR :

Cafea espresso 1/pers
Apă minerală(Dorna/Poiana Negri) 2,5L st /4 persoane
Sucuri Gama Coca-Cola la 2 L 1st/4 persoane
Bere Lux Timişoreana/Ursus/Tuborg 1 sticlă
Vin roşu Cabernet Saugvignon 200 ml

◆ ◆ ◆

Pachet Premium Preţ: 145 lei/ persoană

I.Starter rece 400 g
(la alegere 8 specialităţi din cele enunţate mai jos)
Piept de pui învelit în bacon
Icre de crab pe lămâie
Somon fumé cu cremă de brânză pe foietaj
Mosaic din brânzeturi ( şuncă de Praga, telemea de vacă)*
Coşuleţ cu salată de crudităţi
Roşii cu pastă de vinete*
Chifteluţe speciale*
Măsline negre*
Piept de curcan cu stafide în aspic
Jambon afumat*
Castraveţi umpluţi cu icre de brânză*
Caşcaval cu piper*
Ciuperci umplute cu creier
Bruschetă pe pat de roşii, ulei de măsline şi usturoi
Frigărui din legume fresh
Trandafir din salam uscat ( felii de salam aşezate în formă de trandafir)*
Spicy cups cu salată de icre
Crochete Jalapeno
Amusette cu piure de mazăre
Ruladă de pui cu curmale à la Liman
Măsline umplute cu ardei
Rol sunca à la russe

II. Supă de pui cu tăieţei de casă / Ciorbă de pui a la grec/ Ciorbă ardelenească de văcută 200 g

III. Fel tradiţional:
Sărmăluţe româneşti 4 bucăţi
Mămăliguţă românească 100 g
Costiţă la cuptor & Smântână 25 g

IV. Fel principal:

Varianta 1:
Friptură de porc împănată la cuptor 120 g
Pulpă de pui marinată la cuptor/ la grătar 100 g
Şniţel din cotlet de porc parizian/ umplut cu ciuperci/ cu creier/ cu legume 80 g

Varianta 2:
Cordon Bleu 100 g
Pulpă de pui la cuptor 100 g
Muşchi Timişoara 100 g

Varianta 3:
Şnitel din cotlet de porc umplut cu creier 120 g
Piept de pui la grătar 100 g
Frigăruie de porc 80 g

Garnitură 180 g
(se pot combina până la două sortimente)
Cartofi piure cu unt
Cartofi umpluţi cu brânză şi iaurt la cuptor
Ciuperci cu unt la cuptor
Legume asortate la cuptor
Cartofi aurii cu rozmarin la cuptor
Legume mexicane

Salate: 150 g
Salată asortată de sezon
Salată de varză
Salata de murături asortate

Produse de la bar:
Cafea espresso 1/persoană
Apă minerală(Dorna/Poiana Negri) 2,5L st /4 persoane
Sucuri Gama Coca-Cola la 2 L 1st/4 persoane
Bere Timişoreana/Ursus/Tuborg 1 sticlă
Vin roşu Cabernet Saugvignon 200 ml

Notă: Preţul final al meniului va fi stabilit după alegerea unei variante sau al unei combinaţii între variantele mai sus prezentate

Din partea casei :
Primirea invitaţilor în mod festiv de către personalul Complexului
Amenajaea decorului sălii ‚într-un mod plăcut( naproane la alegerea clientului, şervetele, alte accesorii, fete de masa din brocard ivy si funde pentru scaune maro sau bordo)
Fântână cu ciocolată Belgiana şi frigărui din fructe naturale
La un numar de peste 50 de persoane vă oferim :
Un Apartament Nupţial cu pat matrimonial
Sărăţele cu brânză şi caşcaval marca Brezi Pan
Fructele asortate pentru bufetul de fructe

Băuturile spirtoase se pot aduce de către client!

Observatii:
1. La evenimentele sub 100 de persoane se alocă doar terasa interioară a restaurantului nostru.
2. La evenimentele peste 100 de persoane se alocă terasa interioară a restaurantului nostru și sala mică a acestuiă.
3. La evenimentele peste 180 de persoane se alocă terasa interioară a restaurantului nostru, sală mică a acestuia și separeul.
4. Taxe suplimentare: pentru restaurant 3500 lei/noapte pentru separeu 1500 lei/ noapte
5. Servicii pentru amenajarea sălii: fete de masă din brocard ivy, naproane diferite modele si funde bordo sau maro la pretul de 3 lei/pers. În acest pret este inclusă si amenajarea prezidiului!

 

Valabil pentru orice tip de eveniment: tortul si prajiturile aduse de catre client trebuie sa fie insotite de certificatul de conformitate!