Hotel & Piscină

In luna Martie oferim 10% reducere la cazare! Pe site sunt afisate preturile dupa aplicarea reducerii.
Reducerile nu se aplica pentru rezervarile facute prin Booking.com.

Complexul Valea lui Liman dispune de 67 de locuri de cazare în camere duble twin, matrimoniale,triple sau apartamente. La cerere, camerele se pot suplimenta cu paturi.

Camerele sunt dotate cu baie proprie, televizor și minibar. Doar unele camere au balcon.

Pentru cei mici am pregătit două locuri de joacă: unul în interior și unul în exterior.

La cerere, camera se poate suplimenta gratuit cu pat pentru bebelas( pana la varsta de 2 ani) in limita disponibiliatii!
Dispunem de un jacuzzi pentru șase persoane dedicat în exclusivitate celor cazați și de o saună. Accesul este  gratuit!( program de functionare 11:00- 21:30)

Sala de relaxare este dotata cu masa de biliard si jocuri: table, carti, remi, etc.( program de functionare 11:00- 21:30)

Piscina exterioară a fost renovată în anul 2018. Este formată dintr-o piscină cu adâncimea de 150 cm și o piscină pentru copii cu adâncimea de 50 cm. Accesul în piscină este gratuit pentru cazatii hotelului!   

Camparea cu rulota sau cortul sunt interzise în incinta Complexului. Pentru cazați punem la dispoziție spațiu pentru grătare, pentru vizitatori se percepe o taxă suplimentară.

Este permis accesul cu animale de companie, gratuit!

Avem garaj pentru biciclete și motociclete!

În spatele Complexului vă așteptă poneii Gigi și Eusebiu și iepurașii mult îndrăgiți de copii.

Pentru cazatii hotelului avem trei variante de mic dejun promotionale. Micul dejun se serveste in intervalul 8:00- 10:00.

Tur virtual corp A:

Tur virtual corp B:

Tur virtual corp C:

Imagini hotel