Hotel & Piscină

Masuri pentru prevenirea imbolnavirii cu Coronavirus:
✔️Toate camerele sunt dezinfectate cu maxima atentie, iar la finalul procesului de dezinfectare introducem in camera o lampa cu ultraviolete;
✔️ Spatiile comune ale hotelului sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi;
✔️Va punem la dispozitie dezinfectant pentru maini.

Ce trebuie sa aveti in vedere inainte de a rezerva o camera:
❗️In momentul cazarii, receptionerul va va masura temperatura; temperatura maxima admisa este 37.3 grade Celsius si trebuie sa completati declaratia pe propria raspundere;
❗️Este obligatorie purtarea mastii de protectie peste nas si gura in spatiile interioare comune ale hotelului (holuri, grupuri sanitare etc.);
❗️Nu este permis accesul persoanelor care prezinta: probleme respiratorii, tuse, febra sau durere in gat.

Complexul Valea lui Liman dispune de 67 de locuri de cazare în camere duble twin, matrimoniale,triple sau apartamente. La cerere, camerele se pot suplimenta cu paturi pliabile

Camerele sunt dotate cu baie proprie, televizor și minibar. Doar unele camere au balcon.

Pentru cei mici am pregătit două locuri de joacă: unul în interior și unul în exterior, o trambulină și o tiroliana junior.

La cerere, camera se poate suplimenta gratuit cu pat pentru bebelas( pana la varsta de 2 ani) in limita disponibiliatii!
Dispunem de un jacuzzi pentru șase persoane dedicat în exclusivitate celor cazați și de o saună. Accesul este  gratuit!( program de functionare 11:00- 21:30).*
*In aceasta perioada accesul in acelasi timp in jacuzzi este permis pentru maxim doua persoane iar in sauna pentru o singura persoana!

Sala de relaxare este dotata cu masa de biliard si jocuri: table, carti, remi, etc.( program de functionare 11:00- 21:30)

Piscina exterioară a fost renovată în anul 2018. Este formată dintr-o piscină cu adâncimea de 150 cm și o piscină pentru copii cu adâncimea de 50 cm. Accesul în piscină este permis DOAR celor cazati si este gratuit! Sezlongul se plateste separat. Iata regulile care trebuie respectate pentru prevenirea infectiei cu COVID-19:

– Se va pastra o distanta de minim 2 metri intre persoane si se va evita supraaglomerarea ( intre sezlonguri, la intrarea in piscina);

– Este interzis scuipatul sau suflatul nasului în bazin. Dacă este necesar, se utilizează toaleta în aceste scopuri înainte de a intra în piscina

– Igiena respiratorie este obligatorie (tuse și strănut în plica cotului sau în batista de unică folosință, care va fi aruncată imediat la coșul de gunoi).

– Este recomandată evitarea atingerii feței cu mâinile neigienizate.

– Spatiile comune sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi ( Toalete, Vestiare, Spatiile de productie/servire mancare, Sezlonguri )

– Mastile folosite se vor arunca doar in cosul de gunoi dedicat mastilor folosite

ATENTIE! Accesul la piscina este permis doar celor cazati! Avand in vedere regulile impuse de autoritati, in piscina pot sta in acelasi timp maxim 10 persoane!( 12 m patrati se aloca pentru o persoana).

Preturi: sezlong 20 lei/zi

Program piscina: 10:00-20:00

Informatii generale:

Camparea cu rulota sau cortul sunt interzise în incinta Complexului. Pentru cazați punem la dispoziție spațiu pentru grătare, pentru vizitatori se percepe o taxă suplimentară.

Parcarea autoturismelor se face in spatiul special amenajat in afara complexului, NU este permis accesul in interior cu masina.

Este permis accesul cu animale de companie, gratuit!

În spatele Complexului vă așteptă poneii Gigi și Eusebiu, cele doua caprițe Suzi si Lumi și iepurașii mult îndrăgiți de copii.

Pentru cazatii hotelului avem trei variante de mic dejun promotionale. Micul dejun se serveste in intervalul 8:30- 10:30.

Tur virtual corp A:

Tur virtual corp B:

Tur virtual corp C:

Imagini hotel