Hotel & Piscină

Complexul Valea lui Liman dispune de 75 de locuri de cazare în camere duble, triple sau apartamente. La cerere, camerele se pot suplimenta cu paturi.

Camerele sunt dotate cu baie proprie, televizor și minibar. Doar unele camere au balcon.

Pentru cei mici am pregătit două locuri de joacă: unul în interior și unul în exterior.

Dispunem de un jacuzzi pentru șase persoane dedicat în exclusivitate celor cazați și de o saună. Accesul este  gratuit!( program de functionare 11:00- 21:30)

Sala de relaxare este dotata cu masa de biliard si jocuri: table, carti, remi, etc.( program de functionare 11:00- 21:30)

Piscina exterioară a fost renovată în anul 2018. Este formată dintr-o piscină cu adâncimea de 150 cm și o piscină pentru copii cu adâncimea de 50 cm. Accesul în piscină este gratuit pentru cazații hotelului! Sezlongul se plateste 20 lei/zi!
Program piscina: 9:30- 20:00

*  Taxe piscină pentru cei din exterior: 30 RON/zi adult;  10 RON/zi copil; 20 RON/zi șezlong; 80 RON/zi baldachin pentru două persoane

**  Camparea cu rulota sau cortul sunt interzise în incinta Complexului. Pentru cazați punem la dispoziție spațiu pentru grătare, pentru vizitatori se percepe o taxă suplimentară.

Este permis accesul cu animale de companie, gratuit!

Avem garaj pentru biciclete și motociclete!

În spatele Complexului vă așteptă poneii Gigi și Eusebiu și iepurașii mult îndrăgiți de copii.

Pentru cazatii hotelului avem trei variante de mic dejun promotionale. Micul dejun se serveste in intervalul 8:00- 10:00.

Tur virtual corp A:

Tur virtual corp B:

Tur virtual corp C:

Imagini hotel